Om Lundeman Glas

Vi har siden 1979 leveret løsninger af høj kvalitet. Det gælder ikke kun for vores glasløsninger – det gælder også vores serviceniveau.

Din lokale glarmester

Glarmester Lundeman har eksisteret i 3 generationer. Frederik Lundeman startede som selvstændig i 1940. Siden har Erik Lundeman startet Lundeman Glas i Korsør i 1979 og i 2010 overtog hans søn og nuværende ejer Thomas Lundeman glarmesterfirmaet.

Thomas har, udover at være udlært i familieforetagendet, arbejdet i flere store glasmesterfirmaer - med det formål at tilegne sig rutiner og faglig indsigt i de mange specialer inden for glarmesterfaget.

Du får derfor en glarmester, der både har 3 generationer af erfaring med sig i bagagen, men som også er opdateret med den nyeste viden inden for glarmesterfaget.

Dit behov i centrum

Når du vælger Lundeman som din glarmester, får du ikke blot udført et arbejde af høj kvalitet – du får også en hurtig og effektiv proces.

Med dit behov i centrum undersøger vi sammen, hvad det er, du har brug for. Derefter finder vi en løsning, der passer til lige netop dit behov. Vi udfører både små og store opgaver – alt sammen med udgangspunkt i dit behov.

Har du brug for en specialløsning, vil vi meget gerne hjælpe – tøv derfor ikke med at kontakte os.

Hjælpen er kun et opkald væk

Har du en skade? Vi ved, at du gerne vil have udrettet en glasskade hurtigst muligt. Derfor står vi klar til at hjælpe dig, så du hurtigst muligt kan komme videre.

Ring på tlf. +45 58 35 60 22