Energiruder

Ved udskiftning af gammeldags termoruder til energiruder opnår man en bedre isolering og en meget bedre komfort. I modsætning til gammeldags termoruder, kan møbler placeres tæt op ad energiruden uden man vil opleve træk og kuldenedslag. Energirudens inderste glaslag er belagt med en tynd metalbelægning, der effektivt reflekterer den udstrålende varme tilbage i rummet.

Fordelen ved energiruder udover bedre isolering er, at du ved at få monteret energiruder samtidig får en lavere varmeregning – og du er desuden med at skåne naturen gennem et lavere CO2 udslip.

Godt for din pengepung – godt for miljøet.

Funktionsglas

Men energiruder er ikke ”bare” energiruder. De forskellige lag af glas kan indeholde flere forskellige funktioner. Har du f.eks. et sydvendt vindue med meget sol, kan du få en glastype monteret, der reducerer varmen fra solen. Herudover kan du reducere støj med hjælp fra lyddæmpende glas.

Du kan indbrudssikre dine ruder, ved at montere lamineret sikkerhedsglas, hvilket også stopper UV lys, så blegningen af dine møbler reduceres.

Mulighederne er mange, og hvilken type glas der er den rigtige for dig, afhænger af din situation. Vi tager gerne en ”glassnak” over telefonen, så vi kan finde den rette løsning, der dækker dit behov.

Solafskærmning

Vi montere også solfilm på dine ruder, så du kan reducere varme og lyspåvirkningen i din bolig eller kontor. Når der monteres solfilm sænkes lys intensiteten, så man ikke får ondt i hovedet og kan se hvad der står på computer skærmen eller se fjernsyn uden problemer.

Bonus ved solfilm er stop for UV lys og ingen falmning af møbler og billeder.

Der findes mange typer solfilm, men sammen finder vi den rigtige for dig.