Energiruder

Ved udskiftning af gammeldags termoruder til Energiruder opnår man en bedre isolering og en meget bedre komfort. Man kan placere møbler tæt op ad Energiruden uden at opleve træk og kuldenedslag som tidligere. Energirudens inderste glaslag er belagt med en tynd metalbelægning, der effektivt reflekterer den udstrålende varme tilbage i rummet. Energiruden er desuden fyldt med argon – en giftfri gasart, som sikrer en ensartet temperatur på glasoverfladen.

Energiruden holder så godt på varmen, at der ved høj luftfugtighed og nattekulde kan sætte sig lidt morgendug på den udvendige glasside. Denne dug forsvinder dog i de tidlige morgentimer.

Når vi monterer Energiruder og glaslisterne ikke kan genbruges, udskifter vi til lærketræslister med notgummi. Listerne er fremstillet i sibirisk lærk - trækvaliteten er at sammenligne med teaktræ. Glaslisterne fastskrues med rustfrie stålskruer for bedre vedhold og for at sikre dig mod indbrud.

Energiruder giver dig en lavere varmeregning og du spiller aktivt med ved at skåne naturen gennem et lavere CO2 udslip. Godt for din pengepung – godt for miljøet.

Funktionsglas

Viste du, at mulighederne er mange, når man skal vælge nye termoruder. Man kan kombinere mange forskellige glastyper, så man f.eks. kan reducere varmen fra solen, hindre indkig eller sikre sit hus mod indbrud – mulighederne er mange.

Læs mere på Pilkington - Energiruder / Funktionsglas