Autoruder

Udskiftning af bilruder

Vi skifter bilruder på alle bilmodeller – for-, bag- og sideruder.

Vi er meget omhyggelige, når vi udskifter bilruder - ingen hakker, ridser eller mærker - vi passer på din bil.

Det er meget vigtigt, at den nye bilrude er monteret korrekt, for at du kan opnå den største sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude. Ved et sammenstød kan de forreste airbags meget let trykke en forrude ud, som er blevet dårligt limet ved en udskiftning. Derfor er det vigtigt at anvende den rigtige limtype og grundbehandling, da dette sikrer en ordentlig vedhæftning og klæbeevne.

Har du brug for hjælp til udskiftning af din bilrude? Hos Lundeman får du en glarmester, der igennem 3 generationer har specialiseret sig inden for alt i glas – også i udskiftning og montering af bilruder.

Reparation af stenslag og revner i forruden

Har din forrude været udsat for stenslag eller revner? Når du besøger os på værkstedet, vurderer vi sammen din forrudes stand. Jo flere kørte kilometrer – jo flere små mærker og ridser vil der være i glasset.

Vi reparerer stenslag og revner i forruden - der er ingen grund til at udskifte ruden, hvis det er muligt at reparere den, og ruden ellers er i fin stand. Derfor vil du ikke opleve at skulle have flere penge op af lommen, hvis det er muligt at reparere den nuværende forrude.

Har du nogle spørgsmål til udskiftning eller reparation af forrude, så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige løsning, der passer til dine behov.